ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ;;;
Προσπαθείς προσπαθείς αλλά η ζυγαριά δεν παίρνει τη κάθοδο;;;
Μήπως έχει μπλοκαριστεί ο οργανισμός σου;;
Έχεις δοκιμάσει να κάνεις μια αποτοξίνωση πρώτα ;;;
Αν όχι καιρός να τη δοκιμάσεις !!!!!!
Θα βρείτε της κάψουλες στο μαγαζί της Δατικής Δίαιτας στην Αγία Νάπα (Δημοκρατίας 5).
Για παραγγελίες στο τηλέφωνο 23725757 ή μέσω του Facebook.
Αιθέρια έλαια (75mg/κάψουλα): Λεβίστικο Levisticum officinale, Μέντα πιπερώδης (Mentha x piperita), Δενδρολίβανο (Rosmarinus officinalis), Σέλινο (Apium graveolens), Καρότο (Daucus carota), Άρκευθος (Juniperus communis).
Όπως τα εκατομμύρια ανθρώπων που ζουν σε μεγαλουπόλεις ζούμε κι εμείς σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο πολυάριθμοι παράγοντες διαταράσσουν εν αγνοία τις λειτουργίες του οργανισμού μας. Καπνός, στρες, χημικά προϊόντα, συνθετικά φάρμακα, μόλυνση της ατμόσφαιρας… όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν μεταβολικά απόβλητα που προκαλούν κορεσμό των βιολογικών μηχανισμών που καθαρίζουν τον οργανισμό μας, δηλαδή τα απεκκριτικά όργανα.
Είναι απαραίτητο να βοηθούμε συστηματικά την δραστηριότητα των απεκκριτικών μηχανισμών για να αποφύγουμε τον κορεσμό τους και για να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία τους.
Αυτή είναι η αποστολή των OLEOCAPS Νο 8. Μαζί με τα παραδοσιακά ευπεπτικά (μέντα πιπερώδης, δενδρολίβανο) συνδυάζουμε τα αιθέρια έλαια λεβίστικο και σέλινο. Οι φθαλίδες είναι μια λιγότερο ιδιαίτερη βιοχημική κατηγορία μορίων που έχουν τριπλή σημασία για τα απεκκριτικά μας όργανα : τα καθαρίζουν, τα ενεργοποιούν και τα προστατεύουν (για παράδειγμα από τις ελεύθερες ρίζες).
Χρησιμοποιούμε τις OLEOCAPS Νο 8 με την μορφή εποχιακής κούρας για να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας με ένα 100% φυσικό τρόπο.
—————————————————-
ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
– 1 κάψουλα πρωί και βράδυ πριν από τα γεύματα, για 15 ημέρες.
Επαναλαμβάνουμε την αγωγή ανάλογα με τις ανάγκες, 2 ως 4 φορές τον χρόνο (κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο).
– Για να ρυθμίσουμε τα επίπεδα της χοληστερίνης (συμπληρωματικά της κύριας αγωγής) :
1 κάψουλα στο πρόγευμα για 1 μήνα.
Επαναλαμβάνουμε την αγωγή ανάλογα με τις ανάγκες μετά από παύση μιας εβδομάδας.
Τις καταπίνουμε με λίγο νερό.